Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Mercy Ships

OKT
24

Mercy Ships


Tirsdag d. 24. oktober 2023, kl. 19:00
Sct. Jørgens sognegård, Brydegårdsvej 15, 5700 Svendborg

Mercy Ships Danmark er en international humanitær hjælpeorganisation, som bygger på det kristne livs- og menneskesyn med næstekærlighed som omdrejningspunkt. Vi bringer håb og heling og tilbyder gratis sundhedsydelser, livsforvandlende operationer til mennesker i lande, der ikke selv har fysiske og økonomiske ressourcer til dette. Vores arbejde er baseret på frivillighed på alle niveauer, og vi mobiliserer mennesker i hele verden.

Mercy Ships arbejder ud fra hospitalsskibet Africa Mercy – hovedsageligt i Vestafrika. Vores hjælpearbejde bliver muliggjort via donationer fra kirker, virksomheder, fonde og private – samt ved afholdelse af foredrag.

Foredraget om Mercy Ships er båret af billeder og videoer fra Africa Mercy. Alle vores foredragsholdere er frivillige, arbejder ulønnet og en del af dem har været ombord på Africa Mercy. Foredraget giver fx indblik i, hvordan det er at arbejde ombord på verdens største civile hospitalsskib, hvilke patienter der gør størst indtryk på en frivillig sygeplejerske, hvordan man bor, og hvad man får ud af at rejse ud som frivillig.