Privatlivspolitik for Sankt Jørgens Sogn.


Sankt Jørgens Sogn privatlivspolitik - beskyttelse af personoplysninger

Sankt Jørgens Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen af 25. maj 2018, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Indsamling og brug af personoplysninger:

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at genkende personer, herunder  for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e- mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Sankt Jørgens Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller i formularer på̊ hjemmesiden. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til dette.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver utvetydig samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse f.eks. i forbindelse med konfirmandtilmelding, tilmelding til babysalmesang, spagettigudstjeneste, nyhedsbreve, etc.

Databehandler

Egen PC / ChurchDesk / Personregister

 

Brug af fotos:

Sankt Jørgens Sogn gør opmærksom på̊, at vi til arrangementer og gudstjenester i kirken tager billeder og/ eller optager video til brug på̊ kirkens hjemmeside, Face book, Kirkebladet og andre publikationer, som kirken udgiver. I enkelte tilfælde kan det også̊ være under andre kirkelige handlinger, dog ikke uden forudgående skriftlig accept fra de involverede.

I enkelte tilfælde vil vi bede om samtykke i forbindelse med tilmelding til fx konfirmation, babysalmesang, børnemusik, spagettigudstjeneste og lignende aktiviteter. I den forbindelse gør vi opmærksom på̊, at den nedre aldersgrænse er i den nye persondataforordning er 13 år. Det vil sige, at konfirmander i langt de fleste tilfælde selv skal give samtykke om brug af billeder og anden data.

Såfremt man ikke ønsker at optræde i kirkeligt regi eller offentligt i de nævnte medier, kan man gøre fotografen opmærksom herpå̊.

Sikkerhedsforanstaltninger:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Adgang til oplysninger, indsigt og klager:

Sankt Jørgens Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: kontor@sctjoergens.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også̊ tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: kontor@sctjoergens.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på̊ anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også̊ mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer til denne skrivelse:

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 12.06.2018

Ejer- og kontaktoplysninger:
Sankt Jørgens Sogn Menighedsråd.

Adresse: Brydegårdsvej 15, 5700 Svendborg .

CVR-nr.: 16410217

E-mail: sanktjoergens.sognsvendborg@km.dk

eller kontor@sctjoergens.dk

Telefon: 62 21 40 20

Hjemmeside: www.sctjoergens.dk